Vraag gratis 3 offertes aan van professionele webdesigners

Laat je website bouwen door een echte vakman

Offertes aanvragen en vergelijken?

Vul het formulier in voor offertes op jouw maat

Hoe werkt de offerteaanvraag?

1. Doe inspiratie op

Vind je de tijd rijp voor een nieuwe website? Dat kan best overweldigend zijn. Wat heb je allemaal nodig voor een website? Wat moet er op die website komen? En wat kost het om een website te laten maken? We hebben een heleboel handige tips van professionele webdesigners voor je klaar die je informeren en inspireren, zodat je optimaal voorbereid bent op je offerteaanvraag.
Doe inspiratie op
Vraag een offerte aan

2. Vraag een offerte aan

Een webdesigner moet bij jouw project passen. Duik in het overzicht van webdesigners, filter op locatie, budget en vakgebied en ontdek wie aan je verwachtingen voldoet. Weet je niet waar te beginnen? Dan kan je tot 3 offertes aanvragen op basis van jouw verwachtingen.

3. Houd je mailbox in de gaten

Heb je één of meerdere offertes aangevraagd? Wij zorgen ervoor dat de offertes voor een nieuwe website in jouw mailbox terechtkomen. Je beslist zelf welke de aantrekkelijkste is.
Houd je mailbox in de gaten

Website laten maken

Dit moet je weten wanneer je een website wil laten maken.

Wat heb je allemaal nodig voor een eigen website?

Kom te weten wat je allemaal nodig hebt om je eigen website te lanceren.

Hoe kies je een goede webdesigner?

De juiste partner vinden is belangrijk. Al kan dat een behoorlijke klus zijn.

Wat kost een website?

Geen twee websites zijn hetzelfde. Hoe weet je nu concreet wat een website kost?

33 tips om meer bezoekers te krijgen op je website

Een website kan niet zonder bezoekers. Hoe je ze naar jouw website leidt, ontdek je hier.

Hoe vergelijk je offertes van webdesigners?

Offertes voor een nieuwe website vergelijken is meer dan nakijken welke de goedkoopste is. Hoe vergelijk je de offertes die je gekregen hebt?

  • Kijk na hoe een webdesigner de totaalprijs berekent. Gaat het alleen over het design van je nieuwe website, of worden ook je domeinnaam, webhosting en het onderhoud van je website meegerekend? Je wil liefst zoveel mogelijk duidelijkheid op een offerte.

  • Welke diensten biedt een webdesigner aan? Komt er ook grafisch werk bij kijken? Wordt je website geoptimaliseerd voor zoekmachines? Krijg je ondersteuning in een digitale strategie? Meer dienstverlening betekent meestal een hogere kostprijs.Leg je verwachtingen naast het aanbod van een webdesigner, zodat je precies krijgt wat je écht wil.

  • De website van een webdesigner of web agency is meteen ook een visitekaartje. Ziet een offerte er aantrekkelijk uit? Ga dan even op onderzoek uit. Zo ontdek je of de website, stijl, reviews en het portfolio van je web professional past bij het project dat jij voor ogen hebt.

  • Een website is nooit klaar. Veranderingen in technologie, software-updates, nieuwe webpagina's of blogposts, er beweegt altijd iets. Houd daarom ook rekening met de onderhoudskosten van je website.

Hoeveel offertes krijg je?

We zorgen ervoor dat je tot drie offertes ontvangt. We houden rekening met de regio, vakgebieden van webdesigners en je budget om voor een goede match tussen jou en een webdesigner te zorgen.

Wat gebeurt er nadat je een offerte voor een nieuwe website hebt aangevraagd?

Heb je pas een aanvraag ingediend voor een offerte? We nemen je noden en verwachtingen onder de loep en zoeken webdesigners die matchen met jouw project. Nadien mag je 3 offertes in je mailbox verwachten.

Kies je graag zelf een webdesigner? Dan kan je onze webdesignerpagina doorzoeken en filteren op regio en vakgebieden. Heb je een interessante partner ontdekt, dan kan je rechtstreeks een offerte aanvragen.

Waarom een offerte aanvragen via webdesigner.be?

De juiste webdesigner kiezen is niet eenvoudig. Een zoekopdracht in Google levert je honderden webdesigners op. Weet je niet wat je precies kan verwachten, dan lijkt het er ook op dat veel webdesigners grotendeels hetzelfde doen. Als je dan tientallen verschillende offertes wil opvragen, ben je heel wat tijd kwijt. Tijd die liever wil investeren in het succes van je business.

Via webdesigner.be hoef je maar één aanvraag te doen. Nadien krijg je tot drie offertes in je mailbox van professionele webdesigners die passen bij jouw project.

Gratis en vrijblijvend

Gratis en vrijblijvend

Meer dan 60 professionele webdesigners

Meer dan 60 professionele webdesigners

Vergelijk prijzen snel en eenvoudig

Vergelijk prijzen snel en eenvoudig

Eén aanvraag, drie offertes

Eén aanvraag, drie offertes

Ben je verplicht in te gaan op een offerteaanvraag?

Een duurzame relatie tussen jou en een webdesigner is belangrijk. Je werkt voor een langere tijd samen aan een website. Zit er geen match tussen de offertes die je gekregen hebt, dan hoef je daar niet op in te gaan.

Wil je je zoektocht verder zetten, dan kan je een kijkje nemen op de overzichtspagina van alle webdesigners

Waarom is een eigen website belangrijk?

Een website is het online middelpunt van je bedrijf. Je beantwoordt er alle vragen en biedt er je producten of diensten aan. Maar mensen komen ook via social media of advertenties terecht op je website. Wil je hoog scoren in Google of een andere zoekmachine? Ook dan is een eigen website onmisbaar.

Over je website heb je bovendien ook de volledige controle. Je kiest zelf hoe je website eruitziet, hoe je die opbouwt en welke inhoud je toevoegt.

Waarom samenwerken met een webdesigner een goed idee is

Een goed gebouwde website boezemt je bezoekers vertrouwen in. En dat is net waar een professionele webdesigner goed in is: consistent design dat past bij je onderneming en je doelpubliek.

Webdesigners zorgen er ook voor dat alle functies en snufjes op je website gebruiksvriendelijk zijn en correct blijven werken. Heb je ondersteuning nodig bij je digitale strategie? Of krijg je graag extra tips om een goede plaats te versieren in zoekmachines? Een webdesigner staat je overal in bij.

Werk samen met een vakman uit jouw regio

Vind je 't belangrijk om samen te werken met een webdesigner uit jouw regio? Via de overzichtspagina van alle webdesigners kan je filteren op regio, om de perfecte match tussen jou en een web professional te vinden.

Op zoek naar meer inspiratie voor je website?

Productief thuis werken? 6 winstgevende tips

Productief thuis werken, hoe pak je dat goed aan? Met deze tips haal je meer uit je werkdag.

Thuiswerken is sinds de komst van corona voor veel bedrijven het nieuwe normaal geworden. Hoewel thuiswerken heel wat voordelen heeft zoals een betere work-life balance en meer plaats voor vrije tijd, ondervinden werknemers na een jaar thuiswerk ook enkele hindernissen zoals het gebrek aan sociaal contact en een slechte infrastructuur. Om jou te helpen het beste uit deze periode te halen zetten we maar liefst 6 effectieve tips op een rijtje! 

1. Zorg voor routine

Je ochtendroutine is de kickstart van je dag. Sta direct op na de eerste rinkel van je wekker, gooi je gordijnen open, neem een snelle douche en verwen jezelf nadien met een evenwichtig ontbijt en een heerlijke kop koffie zodat je fris en monter aan je dag kan beginnen.

Een routine zorgt ervoor dat je structuur creëert. Die structuur komt je productiviteit ten goede, wat je gemoed een enorme boost geeft en op zijn beurt weer voor productiever werken zorgt. Het is hoe dan ook verleidelijk om na het opstaan met je pyjama in de zetel te ploffen maar we zouden je toch aanraden om even een casual outfit uit te zoeken en plaats te nemen in een op voorhand ingerichte werkspot die voorzien is van de nodige infrastructuur. Dat zorgt ervoor dat je werk en privé beter gescheiden kan houden, je zelfvertrouwen de hoogte in schiet én je je beter kan concentreren.

2. Richt je werkplek in 

Voor je productiviteit is het belangrijk om thuis een prikkelarme werkomgeving te creëren. Dat doe je door een eigen plekje te kiezen. Dat kan gaan van een aparte bureauruimte tot een eigen stek aan de keukentafel. Zorg ervoor dat de plek opgeruimd en georganiseerd is en aangezien je daar wel een groot deel van je tijd zal doorbrengen, is het zorgen voor een goede infrastructuur zeker geen overbodige luxe. Denk maar aan een goede bureaustoel zodat je een gezonde houding kan aannemen en rugklachten kan vermijden. Nog een andere tip is om een werkplek te kiezen met veel natuurlijke lichtinval. Dat zorgt voor extra energie die je kan gebruiken doorheen je werkdag.

3. Maak een realistische planning

Het starten van de werkweek doe je best met een goede planning. Bereid aan het begin van de week een to-dolijstje voor en orden de taken van minst naar meest prioritair. Daarnaast verdeel je jouw werkdag in blokken, zo kan je nadenken wanneer jij het meest productief bent. Is dat eerder in de voormiddag? Neem op die tijdstippen dan gerust wat meer hooi op je vork! Iedere werkdag haal je enkele taken van je lijstje en werkt die af. Toch vroeger klaar dan gepland? Gun jezelf een extra pauze of doe wat extra zodat je morgen meer tijd hebt. 

4. Maak afspraken

Huisgenoten, kinderen, huisdieren, werken in de straat, huishouden, sociale media… het zijn allemaal afleidingen die je uit je concentratie kunnen halen. Daarom kan het helpen om duidelijke afspraken te maken met huisgenoten en gezinsleden zodat zij weten wanneer je niet gestoord wil worden. Maak ook enkele afspraken met jezelf. Zet je gsm op stil of zelfs helemaal af zodat je niet gestoord kan worden. Probeer ook Instagram, Facebook, LinkedIn en andere sociale media te beperken tijdens de werkuren. Naast social media, is ook je mailbox zo een tijdrover. Een tip kan zijn om op vaste tijdstippen je mails te beantwoorden. Zo behoud je je focus doorheen je werkdag.

5. Communiceer met collega’s

Thuiswerken is fijn maar je kan al snel het geklets aan de koffiemachine, of de lunchpauzes, beginnen missen. Daarom alleen al is het belangrijk dat je regelmatig contact houdt met je collega’s. Enkele handige hulpmiddelen hiervoor zijn Microsoft Teams, Skype of Slack. Zo ben je ineens ook op de hoogte van de andere gebeurtenissen op het werk. Een leuke tip is om wekelijks met de collega’s met videocall een praatrondje te doen waarin iedereen, al dan niet werk gerelateerd, eens zijn zegje kan doen. Zo houden we bij nomeo wekelijks een video call waarin we elkaar over onze werkweek, projecten of weekendplannen vertellen.

6. Neem (voldoende) pauze

Soms zit je ook gewoon zodanig in het werk, dat je niet denkt aan pauze. Daarom kan het slim zijn om af en toe een timer te zetten om je bewust te maken van de reeds vervlogen tijd. Gebruik je pauze slim en haal wat frisse lucht door een blokje om te stappen, sla een babbeltje met een van je huisgenoten of houd een knuffelsessie met je kat! Die pauze zal ervoor zorgen dat je opnieuw productiever bent en meer zal presteren. Nog een belangrijke is dat je weet wanneer je werkdag erop zit. Net zoals op kantoor moet je tijdig weten te stoppen. Overwerken mag geen gewoonte worden.

Probeer onze tips uit en je zal vanzelf merken dat eens je de juiste balans hebt gevonden van thuis uit werken een fluitje van een cent zal worden! Zorg voor een effectieve routine, richt je eigen werkplek in, deel je dag zo efficiënt mogelijk in, maak duidelijke afspraken, vergeet je collega’s niet en neem genoeg pauze! Op die manier kom je ongetwijfeld zonder al teveel kleerscheuren deze periode door.

Door Nomeo 24/02/2021
Hoe kies je een goede webdesigner?

Hoe kies je een goede webdesigner?

De juiste partner vinden is belangrijk. Al kan dat een behoorlijke klus zijn.

Door Nomeo 14/05/2020
5 ultieme redenen om voor een professionele webdesigner te kiezen

5 ultieme redenen om voor een professionele webdesigner te kiezen

Twijfel je nog of een professionele webdesigner een goed idee is? Wij geven je 5 redenen om voor expert te kiezen.

Door Nomeo 10/02/2021
Wat heb je allemaal nodig voor een eigen website?

Wat heb je allemaal nodig voor een eigen website?

Kom te weten wat je allemaal nodig hebt om je eigen website te lanceren.

Door Nomeo 14/05/2020