Goed groeien?
Da's samen groeien!

  • Zet je expertise in de kijker
  • Genereer gratis leads
  • Meer naamsbekendheid

Wat is webdesigner.be?

Webdesigner.be is een online, gratis tool speciaal gemaakt voor webdesigners om leads te genereren. De opzet is simpel: maak je profiel aan, zet je expertise in de kijker, publiceer regelmatig content en wij zorgen voor een goede match gebaseerd op jouw voorkeuren qua budget, locatie en vakgebied. Klaar om te groeien?

Hoe werkt het?

Voor webdesigners

Registreren als webdesigner

Vul je gegevens in op webdesigner.be. Wij bezorgen je de log-indetails om alles te beheren.

Content creëren

Zet je expertise in de kijker met content op onze website.

Leads opvolgen

Houd je mailbox in de gaten voor offerte-aanvragen. Je kan de leads ook verder opvolgen via het dashboard.

Voordelen

1. Volledig gratis

Als webdesigner kan je je volledig gratis aanmelden, ook het ontvangen van leads is volledig gratis. Geen addertjes onder het gras, wij willen gewoon dat jij je kan focussen op wat echt telt: het online succes van jouw business.
Volledig gratis
Meer naamsbekendheid

2. Meer naamsbekendheid

Door je te registreren komen bezoekers van webdesigner.be sowieso jouw profiel tegen, hoe vollediger je profiel, hoe meer kans dat potentiële klanten je profiel zullen onthouden.

3. Leads generen

Heb je één of meerdere offertes aangevraagd? Wij zorgen ervoor dat de offertes voor een nieuwe website in jouw mailbox terechtkomen. Je beslist zelf welke de aantrekkelijkste is.
Leads generen
Expertise in de kijker te zetten

4. Expertise in de kijker te zetten

Door in je profiel je vakgebieden aan te vullen en artikelen te schrijven krijgen bezoekers meer vertrouwen dat jij weet waar je mee bezig bent. Het invullen van referenties op je profiel kan hier ook bij helpen.

Klaar om je business te laten groeien?

Zet je expertise in de kijker, vergroot je naamsbekendheid en genereer leads. Registreren is eenvoudig en volledig gratis.