Ziet jouw website er betrouwbaar uit voor bezoekers?

Ziet jouw website er betrouwbaar uit voor bezoekers?

We vertellen jou niks nieuw als we zeggen dat de eerste indruk wel eens de belangrijkste zou kunnen zijn. Dat geldt ook voor je website. Het is niet ongewoon dat bezoekers voor het eerst met je bedrijf in aanraking komen via je website. Net daarom is het belangrijk dat bezoekers zich meteen thuis voelen op je website. Daar kan het betrouwbaar maken van je website bij helpen. Met deze 5 tips win je gegarandeerd het vertrouwen van je bezoekers. 

1. Toon je contactgegevens

Toon altijd je contactgegevens. Op die manier kunnen bezoekers je altijd bereiken in het geval van vragen of problemen. Maak het bezoekers gemakkelijk door een extra pagina op je website te maken met een contactformulier of een terugbelformulier.

2. Voorkom spelfouten

Spellings- en/of grammaticafouten wekken eerder een gevoel van wantrouwen naar bezoekers. Foutjes maken kan, maar probeer het zoveel mogelijk te vermijden. Je kan productpagina's laten nakijken door collega's of zelfs vrienden of familie.

3. Kies realistische (stock)foto's

Kies voor foto's die realistisch ogen naar het publiek. Dat kunnen stockfoto's zijn maar je kan zeker ook een fotograaf aanspreken die enkele foto's neemt van jou en je eventuele collega's en hoe het eraan toe gaat op de werkvloer.

4. Laat klanten je beoordelen

Mensen hebben vertrouwen in de beoordeling van anderen. Je wekt dus vertrouwen bij potentiële klanten bij het laten lezen van beoordeling. Maak hier dus gebruik van.

5. Maak gebruik van social media

Hoe meer bezoekers kunnen terugvinden van jouw bedrijf, hoe beter. Zorg er dus voor dat je social media up-to-date is. Deel regelmatig updates over (nieuwe) producten en post af en toe een sfeerfoto over hoe het is achter de schermen. Dat zorgt ervoor dat bezoekers weten dat er échte mensen achter je bedrijf zitten en dat maakt de drempel lager om contact te zoeken voor potentiële klanten.

 

Door Nomeo 16/04/2021
Blijf op de hoogte
Registreer je domeinnaam

Domeinnaam bij nomeo - vanaf 6€/jaar

.
Recente berichten