Genoeg tijd voor je eigen webshop?

Genoeg tijd voor je eigen webshop?

Volgens heel wat ondernemingsorganisaties zijn webshops een must-have voor elke onderneming die relevant wil blijven, webshops worden dan ook bij elke organisatie aangeprezen als de heilige graal om meer omzet te draaien, een groter doelpubliek te bereiken en (inter)nationaal te groeien. Webbouwers spelen hier gretig en graag op in door massaal te adverteren voor het bouwen van webshops, want u kan natuurlijk niet achterblijven? Stilstaan is achteruit gaan!

Zijn webshops het wondermiddel?

Gelukkig zijn webshops niet gebonden aan openingsuren, taal- of locatiebarrieres en beperkte winkelruimtes maar steeds vaker merken wij dat ondernemingen zich niet bewust zijn de keerzijde van de medaille.

Maar om een webshop te laten werken moet je zelf ook best veel werken... Nadat een webshops gebouwd en gelanceerd is begint het werk pas: online stock bijwerken, nieuwe producten toevoegen, bestellingen verwerken, retours checken en verwerken, pakketje verzenden, betalingen controleren, vragen beantwoorden, online advies geven, ... Een webshop die naast de bestaande winkel als extra verkoopskanaal wordt ingezet vergt heel veel bijkomend werk, en hier verkijken veel ondernemers  zich op.

Bezint eer ge begint!

Ik begrijp best dat veel ondernemers zich laten verleiden door grote beloftes maar al te vaak stranden die na enkele maanden wegens niet combineerbaar. De webshop blijft dan verweesd achter als een lege doos, een zure en kostelijk expeditie in het online ondernemen.

Daarom proberen wij steeds de pro's en contra's af te wegen, te wijzen op de gevaren van de grote online belofte en als we aanvoelen dat een klant er (nog) niet klaar voor is dan gaan we resoluut voor een goeie website, zonder shop maar wel kwalitatieve informatie over hun dienstverlening, producten en merken.

Want een goeie website rendeert beter dan spook-webshop!

Kunnen wij je helpen bij het bouwen van een goeie website? Contacteer ons vrijblijvend op www.sliced.be

Door sliced 05/04/2022
Blijf op de hoogte
Registreer je domeinnaam

Domeinnaam bij nomeo - vanaf 6€/jaar

.
Recente berichten
Eblog berichten