5 gouden tips om meer leads te genereren via webdesigner.be

5 gouden tips om meer leads te genereren via webdesigner.be

1. Zorg dat je gegevens helemaal up-to-date zijn

Zorg ervoor dat je profiel zo compleet mogelijk is. Je profiel is namelijk zichtbaar voor alle websitebezoekers en de kans is groot dat daar ook enkele potentiële klanten voor jou tussen zitten. Hoe meer informatie je ter beschikking stelt, hoe meer waarschijnlijkheid dat je profiel bezocht wordt. En dat resulteert op zijn beurt dan weer in meer leads.

2.Vul je portfolio aan

Als webdesigner is een portfolio de dag van vandaag niet meer weg te denken. Jij kan jezelf wel profileren als zijnde de beste webdesigner maar door je portfolio openbaar te zetten geef je potentiële klanten de mogelijkheid daar zelf over te oordelen. Zo krijgen mogelijke klanten een goed beeld van wat jij voor hen kunt betekenen en krijg je meer gerichte leads.

3. Toon je expertise

Dat je als webdesigner websites kan maken lijkt ons vanzelfsprekend. Maar hoe onderscheid jij je van de rest? Welke extra diensten bied jij aan? Die kan je makkelijk zichtbaar maken in het tabblad 'expertise'. Handig voor bezoekers om te zien of jij aan hun verwachtingen kan voldoen.

4. Plaats content op regelmatige basis

Dit is waarschijnlijk onze meest waardevolle tip. Door content te plaatsen zorg je in de eerste plaats dat je autoriteit uitstraalt, hoe meer waardevolle tips je kan geven aan lezers, hoe meer vertrouwen zij krijgen in jou en je business. Daarnaast verhoogt het de online vindbaarheid en het organisch verkeer. Plaats dus content op regelmatige basis voor een grotere zichtbaarheid van je profiel.

5. Zet jezelf in de spotlight op onze homepage

Heb je voldaan aan onze vorige 4 tips? Dan belonen wij jou graag door jouw profiel meer zichtbaarheid te geven op onze homepage. Daarnaast sta je ook hoger in onze ranking waardoor je sneller gematcht wordt wanneer jouw profiel voldoet aan de criteria van de offerteaanvraag.

 

 

 

 

 

 

Het doel van webdesigner.be is in de eerste plaats om leads te bezorgen aan webdesigners. Maar daarnaast zorgt het ook voor meer naamsbekendheid, een top-of-mindspositie en meer trafiek naar je eigen website. En dat allemaal… volledig gratis, zonder addertjes onder het gras. Want goed groeien, da's samen groeien!

Door Nomeo 03/01/2022
Blijf op de hoogte
Registreer je domeinnaam

Domeinnaam bij nomeo - vanaf 6€/jaar

.
Recente berichten
Eblog berichten